Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób na szybką "chorobę" help!

Sence °

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam jutro zajebany dzień - zamiast do 14:30 mam prawie do 17:40 :D. I muszę! nie iść do szkoły :D. Potrzebuję sposobu na szybką chorobę. Odpada zapalenie płuc itd. Chodzi mi o np. ostry ból głowy i inne takie "nie" szkodzące życiu. Tak, żeby trwało to kilka godzin. Jakie sposoby są najlepsze?? daje limit dla najlepszego pomocnika :D. Odpadają takie gówna jak:

ziemniak

proszek do pieczenia

experymenty z wodą zimną i ciepłą

różne takie "choroby płuc"

Ma być szybko i tak, aby mnie wzięło mocno xD.

graphic.png

Opublikowano

je-je-je-jebnij się w czajnik, już tłumaczę

Bierzesz czajnik, jeb w łeb, guz trochu powstanie, ból głowy gwarantowany, może uda się zwiedzić pogotowie przy serio zszokowanych rodzicach. Do całości możesz dodać "ałaa, kurwa... mamoo, bede rzygał" albo "oo, ciocia przyszła? jak to nie? to kto to ta podobna do Ciebie pani?"

i takie tam.

NIE, NIE TROLLUJE !

167161466687770313241.png

Opublikowano

Boże ale masz problemy, nie możesz normalnie powiedzieć rodzicom że Cie głowa strasznie boli albo brzuch ? , u mnie zawsze działa, a gdy mówią żebym wziął tabtkę to przed tym zawsze biorę i wyrzucam 1 i mi mówią, weźmiesz tabletkę to przejdzie, a ja mówię że już brałem...

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Śpij przy otwartym oknie bez kołdry.Szansa, że się przeziębisz jest całkiem spora, a potem łykniesz parę prochów i jesteś znów zdrów.

Opublikowano

Namocz łeb i otwórz okno w swoim pokoju na 4h , napij się mleka z kiszoną kapustą/ogórkami , zjedz coś słodkiego ze słonym . Źle się poczujesz , brzuch boli , gorączka i takie tam . Na własną odpowiedzialność to robisz oczywiście .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Ja tak dobrze symulowałem ból głowy, że mnie prawie na pogotowie zawieźli :x. Co do sposobu, wieczorem w łużeczku dwa paluszki do mordki i masz rotawirusa :P Jak Ci się uda żygowinki pójdą do płuc (ja tak miałem) i będziesz miał ataki kaszlu. Jak Ci się uda kaszleć to powiedz, że możesz mieć krztuśćca czy jak się to tam pisze. Powiedz, że lepiej zrobić badanie, robi się ono dokładnie tydzień kosztuje 50 zł w wersji "lajt" i 100 zł za pełne. Tydzień poleżysz w łóżku bo ta choroba zaraźliwa jest. Przyjdzie wynik negatywny i gites :) Oczywiście to symulacja. Możesz też wyszukać w necie jak zrobić podróbe chloroformu.

Opublikowano

Jeżeli mi się nie chce iść do szkoły to mówię starszej że nie idę i nie idę.

Jeżeli idę na wajsy to mówię starszej "mamo idę na wajsy napisz uspr." i idę ale na wajsy.

Jeżeli źle się czuję to też nie idę do szkoły - to chyba logiczne.

To jest logiczne. Chociaż wole chodzić do szkoły bo potem jestem w dupe z Pascalem.

Po co Ci choroba jak możesz zagadać ze starszą?

Rozmowa to klucz do sukcesu ;)

Ja jestem 1kl technikum i codziennie wracam koło 16 do domu..

W Soboty jeżdżę na dodatkowe, na wszystkie dodatkowe chodzę bo są za darmo.

Weź pomyśl że jesteś w dupe 9h 40min !

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

o boze jebij sie w leb bedziesz sie truł tylko po to zeby nie isc do szkoly? i co myslisz ze jak nie pojdziesz to co ominą cie wszystkie nieprzyjemnosci? bullshit, bedziesz mial tylko wiecej zaległosci i nauki, bo nie byłeś na lekcjach na ktorych nauczycie byc moze cos tlumaczyl, a jak juz koniecznie nie chcesz isc to poprostu powiedz starej ze nie chcesz poniewaz cos tam... uzasadnij. wywolywanie choroby na sile to czysta glupota. no ale nic dziwnego ze starzy cie wywalaja na sile z domu do szkoly jak ty bys najchetniej w ogole do niej nie chodzil tylko siedział w domu i chorował

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...